Få vores nyheder på mail

Highlights uge 48

Nyhed   •   Nov 20, 2017 10:07 CET

Bubber møder den charmerende drengerøv, Oliver Bjerrehus, som har skabt overskrifter gennem tiden.

Sæsonafslutning: Blind tillid med Bubber

Torsdag den 30. november kl. 20:00 på Kanal 5

I dette programs sæsonafslutning følger vi Bubber, som møder Oliver Bjerrehus, der først og fremmest er kendt for at være en model med en glorværdig karriere. Men den charmerende drengerøv har dog også skabt andre overskrifter gennem tiden. Især hans stormfulde on-off forhold til Gunnvør Dalsgaard har skabt meget omtale, samt Olivers til tider vilde liv med fester og stoffer. Sidstnævnte resulterede i en politianholdelse i 2015 for kokainkørsel med fratagelse af kørekortet og en stor bøde. Bubber er sammen med Oliver i to dage, og han ser hvordan Oliver kæmper for, at få det sidste ud af sin modelkarriere. Og så møder Bubber Gunnvør og hører hendes side af deres turbulente forhold.

TV Premiere: Cinderella

Fredag den 1. december kl. 20:30 på Kanal 5

Da Cinderellas far dør uventet, bliver hun som ganske ung overladt til sin stedmor og stedsøstre. Cinderella har det reneste hjerte, som unyttes af den onde stedmor og hendes ligeså onde døtre, de er kun ude på at gøre hendes liv forfærdeligt. Men Cinderella giver aldrig op på håbet om lykke, og hun drømmer om at komme langt væk fra sit tidligere liv. Til Cinderellas held opsøger den gode fe hende for, at hjælpe hende med at vinde prinsens hjerte.  


Premier League: Arsenal-Manchester United

Lørdag den 2. december kl. 17:30 på 6’eren

Vi byder på et af Englands største fodboldopgør, når vi følger den bedste engelske fodboldrække. Hovedstadsholdet Arsenal tørner sammen med de tyvedobbelte mestre fra Manchester United i en kamp, som ingen af holdene kan tåle at tabe, hvis de vil holde trit med Manchester City i toppen af liga-tabellen. Udover at være et opgør mellem to af de stærkeste Premier League-mandskaber lige for tiden, er det også et opgør mellem de evige trænerrivaler, Jose Mourinho og Arsène Wenger. 

Sæsonafslutning: 5. Halvleg

Torsdag den 30. november kl. 21:00 på Kanal 5

Efter et brag af en sæson er det tid til et gensyn med det bedste af det bedste. Gense når Jesper Skibby giver de andre drenge baghjul på Travbanen, og når Jesper Juhl tager revanche på trampolinen. Eller få genopfrisket hvordan Pernille Blume dufter, og hvor god Anders Breinholt er til at stave. Der bliver hoppet over hæk og sparket til bolde - og så skal Rasmus Botoft gennemføre en utrolig kold forhindringsbane, mens David Nielsen skal svede på det grønne løbebånd.

Alka Superliga: SønderjyskE-Brøndby

Søndag den 3. december kl. 16:00 på Canal 9

For de mange Brøndby-fans har efteråret været et af de bedste i mange år. Det skyldes først og fremmest at holdet fra Vestegnen har indtaget førstepladsen i Superligaen. Det har også lykkedes for dem, at slå ærkerivalerne FC København i løvernes egen hule. Selvtillidstanken er derfor fyldt til bristepunktet hos Alexander Zornigers mandskab, når de skal på besøg i det jyske, hvor SønderjyskE har gjort sig klar til at tage imod dem. 

TV Premiere: Maleficent

Lødag den 2. december kl. 20:30 på Kanal 5

Den smukke Maleficent forvandles til en hævngerrig og kold fe den dag, hvor hun får stjålet sine elskede vinger. Hævntrangen forstærkes af, at det er hendes store kærlighed, kong Stefan, som stjal hendes vinger, og hun hævner sig ved at kaste en forbandelse på hans nyfødte datter. Forbandelsen indebærer at datteren, prinsesse Aurora, på sin 16 års fødseldag falder i en dyb søvn. En forbandelse som kun ægte kærlighed kan bryde. Maleficent indser dog, at den lille pige er den eneste, der kan genoprette freden i riget samt få hendes forstenede hjerte på rette kurs igen.

Alpint skiløb: World Cup i Beaver Creek

Fredag den 1. december fra kl. 19:00 til søndag den 3. december på Eurosport 1

Det danske stortalent i styrtløb, Christoffer Faarup, er at finde på startlisten, når næste etape i den alpine World Cup afholdes i Beaver Creek i Colorado. Selvom Christoffer Faarup med sine 24 år stadig har en lang styrtløbskarriere foran sig, har han allerede slået sig fast som en af de bedste alpine skiløbere, som Danmark nogensinde har haft. Til det kommende styrtløb i Colorado skal Christoffer Faarup forsøge at køre sig op i World Cup-hierarkiet, men løbet fungerer også som træning for danskeren inden det vigtige OL i Sydkorea. 

Tv-premiere: Et juleeventyr

Mandag den 27. november kl. 18.40 på Kanal 4

Emily Corrigan er en ung, godhjertet og ydmyg syerske, som er dedikeret til sin families butik og ovenud forelsket i sin kæreste, Leo. Emily og Leo planlægger at holde deres første jul sammen, hvorfor Leo afslører, at han faktisk er Prins Leopold, kommende arving til tronen i Cordinia. Leopolds mor, Dronning Isadora, er alt andet end begjestret for Emilys borgerlige baggrund. Dronning Isadora inviterer derfor Leopolds ekskæreste, hertuginde Natasha, til at fejre jul sammen med dem.