Få vores nyheder på mail

Highlights uge 49

Nyhed   •   Nov 28, 2017 16:50 CET

Der opstår gnister mellem enkemanden, Brad, og musikunderviseren, Lizzie - Mon det ender i en juleromance?

Tv-premiere: Julens melodi

Mandag den 4. december kl. 18:30 på Kanal 4

Lizzie Moore underviser i klaver på Brooklyn Musik Institut, et sted som Lizzie holder meget af. Henover julesæsonen, bliver hun hyret af den flotte enkemand Brad til, at undervise hans teenagedatter Abigall i musik. Lizzie har svært ved, at komme ind på livet af Abigall, men langsomt lykkedes det. Gnister begynder samtidigt at opstå mellem Lizzie og Brad, men Lizzie får sig noget af en overraskelse, da hun opdager at Brad har intentioner om at købe skolen, som Lizzie underviser på.

Premier League: Liverpool-Everton

Søndag den 10. december kl. 15:15 på 6’eren

6’eren byder på et lokalopgør af dimensioner, når Liverpool og Everton brager sammen på Anfield. Mens Everton har en katastrofesæson, hvor en mulig nedrykning kan true, kæmper Liverpool om de eftertragtede topplaceringer, der giver adgang til europæisk fodbold. Én ting er dog sikkert: Vi kan forvente en kamp med høj intensitet, hvor der vil blive kæmpet om hver en bold. 

Tv-premiere: Into the Woods

Lørdag den 9. december kl. 20:30 på Kanal 5

Et stjernebesat eventyr, der genfortolker Brødrene Grimms velkendte fortællinger, hvor både Askepot, Rødhætte, Rapunzel samt Hans og Bønnestagen medvirker. En bager og hans kone lider under en gammel forbandelse, som de får muligheden for at fjerne, da netop den heks der i første omgang har lagt forbandelsen, tilbyder at ophæve den. Alt det kræver er blot at parret går ud i skoven for at finde en kridhvid ko, en kappe så rød som blod, et hår så gyldent som korn og en sko af guld.

Tv-premiere: Snemandens julekys

Lørdag den 9. december kl. 18:25 på Kanal 4

Sarah og hendes bedste ven Nick har siden 5. klasse bygget den perfekte mand til hende - i form af snemanden, Cole. En dag ringer det på døren hos Sarah, og udenfor står der en mand, som har fundet hendes snemands røde halstørklæde udenfor. Den ukendte mand hedder Cole, er dette mon bare et tilfælde? Cole virker umiddelbart til at være den perfekte mand. Dog bliver det hele kompliceret, da hendes bedste ven Nick indrømmer, at han har været forelsket i hende i alle de år, de har bygget snemanden sammen.

Europa League: FC København-Sheriff

Torsdag den 7. december kl. 19:00 på 6’eren

Har FC København fået vendt skuden? Med storsejren over Lyngby kan løverne igen være på rette spor. Og det danske storhold skal da også levere en toppræstation, når Sheriff gæster Parken torsdag aften. FC København skal nemlig have en sejr for at gå videre i Europa League. Så der er i den grad noget at se frem til, når 6’eren inviterer til Europa League-bold. 

Tv-premiere: Oz The Great and Powerful

Fredag den 8. december kl. 20:30 på Kanal 5

Oscar Diggs er en middelmådig tryllekunstner i et ligeså middelmådigt cirkus, og hans moral er ikke meget bedre. Da Oscar lander i Oz, tror han, at han har ramt jackpot med al den rigdom som er lige til at tage. Dette ændrer sig dog, da han møder Theodora, Evanora og Glinda. De tre hekse er ikke umiddelbart imponerede - er han virkelig den troldmand, som alle har ventet på? Meget modvilligt bliver Oscar inddraget i det lille lands problemer og må finde ud af, hvem der er god og hvem der er ond blandt Oz' beboere, før det er for sent. Med magi, opfindsomhed - og en smule troldmandsskab bliver han ikke blot til den mægtige Troldmand fra Oz, men faktsik også til et bedre mennesker.

World Cup:Skihop i Titisee-Neustadt, Tyskland

Fra lørdag den 9. til søndag den 10. december på Eurosport 1

Eurosport blænder for alvor op for vintersportsdisciplinerne, når World Cuppen i skihop afholdes fra den 9. til den 10. december. Det bliver Titisee-Neustadt i Tyskland, der kommer til at udgøre rammerne for denne World Cup-afdeling, hvor der i øvrigt både kæmpes om de vigtige World Cup-point og en mulig deltagele til vinter-OL i februar næste år.