Få vores nyheder på mail

Highlights uge 49 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Nov 26, 2018 08:00 CET

Julespecial: 'Studie 5' lørdag kl. 21:15 på Kanal 5 og på Dplay.

’Studie 5’ er tilbage i en særlig juleudgave! Drengene kæmper mod pigerne i musikquizzen, men med en pakkeleg oven i hatten bliver konkurrencen ud i sang, dans og impro for alvor skærpet. Jonas Schmidt får besøg af entertaineren Master Fatman samt skuespiller og tv-vært Johannes Nymark, mens Stephania Potalivo bliver hjulpet af tv-vært Christiane Schaumburg-Müller og skuespiller Julie Steincke. Disciplinen ’Syng videre’ foregår i dagens anledning rundt om juletræet, hvilket for alvor sætter fut under gæsternes julehumør, mens holdene også tager to legendariske julenumre, ’Last Christmas’ og ’All I Want for Christmas is You’, under meget kærlig behandling i video-spoofen!

Julefilm: 'Tror du virkelig stadig på julemanden' lørdag kl. 19:30 på Kanal 5.

Julemanden, hvis civile navn er Scott Calvin, har store problemer! Ikke alene mangler han stadig at fremstille alle årets gaver, men hans kone er også gravid, og hun forlanger, at han tilbringer mindre tid på værkstedet og mere tid sammen med familien! Så Scott må naturligvis forsøge at gøre alle glade, og han inviterer sine svigerforældre op til Nordpolen for at hjælpe til, mens hans ekskæreste og deres fælles datter Lucy kommer op for at holde jul som én, samlet familie. På legetøjsfabrikken planlægger den ondsindede Jack Frost imidlertid at sabotere Scotts arbejde, og snart er der så mange bolde luften, at han overvejer at bruge den hemmelige klausul, som gør ham i stand til at sige op som julemand!

TV-Premiere: 'Love the Coopers' lørdag kl. 22:15 på Kanal 5.

Hjemme hos familien Cooper står den helt store familiejul for døren, og Sam og Charlotte sætter alle sejl til for at skabe den perfekte juleaften for både bedsteforældre, børn og børnebørn! Men det går naturligvis slet ikke som planlagt, og i takt med at aftenen skrider frem, vælter skeletterne og pinlighederne ud af skabet, og alle opdager nye sider af sig selv og deres nærmeste. Ikke mindst Sam og Charlotte, som egentlig havde planlagt at blive skilt efter julen, men som også indser, at sammenhold godt kan opstå ud af konflikt.

TV-Premiere: 'Kærlighed og julekunst' fredag kl. 20:30 på Kanal 4.

Mens Emma venter på sine eksamensresultater fra jurastudiet, rejser hun til sin hjemby i juleferien. Her er hun chokeret over at opdage, at den lokale og meget populære isskulpturkonkurrence er i fare! Fast besluttet på at redde konkurrencen, inddrager hun alt lige fra sponsorer til lokale kunstnere, og hun møder også Nick, der er fantastisk til at lave isskulpturer, men som ikke er interesseret i at deltage i konkurrencen. Nick ændrer dog mening, da han ser alt det Emma har stablet på benene, og de stiller op som et team til konkurrencen, for sammen har de chancen for at vinde ikke bare i konkurrencen, men også i kærligheden.