Få vores nyheder på mail

Highlights uge 52

Nyhed   •   Dec 19, 2017 16:07 CET

Gør jer klar på actionspækkede sværdkampe, mystiske sagn og gyngende skuder.

Juleferien er lig med hygge, afslapning og at samle familien. Kanal 5 har planlagt et fire-dages marathon, hvor vi sender en række af Pirates of the Caribbean filmene. Så find julegodterne frem, og gør jer klar på actionspækkede sværdkampe, mystiske sagn og gyngende skuder.

Pirates of the Caribbean: Den Sorte Forbandelse

Mandag den 25. december kl. 20:00 på Kanal 5

Da den frygtede sørøver, Barbossa, kidnapper den smukke guvernørdatter, Elizabeth, beslutter Elizabeths ven og hemmelige beundrer Will sig for at redde hende. Men redningsaktionen kræver hjælp fra piraten, Jack Sparrow, som også har en høne at plukke med Barbossa. Hvad Will og Jack Sparrow ikke ved er, at der hviler en forbandelse over Barbossa og hans sørøvere. En forbandelse, der skal hæves, inden den kan besejres.

Pirates of the Caribbean: Død Mands Kiste

Tirsdag den 26. December kl. 20:00 på Kanal 5

Den berygtede pirat, Jack Sparrow, kaster sig ud i endnu et sværdsvingende eventyr. Denne gang må han indfri en gammel gæld til en af havets mest berygtede kaptajner, Davy Jones, som er befinder sig på det frygtindgydende spøgelsesskib, Den Flyvende Hollænder. Sammen med den smukke Elizabeth Swan og modige Will Turner begiver Jack sig ud på en farefuld rejse, som byder på kannibaler, havuhyrer, sindssyge actionsekvenser og fantastiske fægtedueller.

Pirates of the Caribbean: Ved Verdens Ende 

Onsdag den 27. december kl. 20:00 på Kanal 5

Den skumle Davy Jones fra det frygtindgydende spøgelsesskib, Den Flyvende Hollænder, og Lord Cutler Beckett fra Det Østindiske Handelskompagni har indgået en mørk alliance. De ønsker at overtage magten over de syv verdenshave, og udrydde alle pirater endeligt. Elizabeth Swann, Will Turner, Jack Sparrow og Kaptajn Barbossa ser sig nødsaget til at arbejde sammen, da det er deres eneste chance for at slå deres fælles fjender. 

Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand

Torsdag den 28. december kl. 20:00 på Kanal 5

Kaptajn Jack Sparrow er på en mission for at finde den sagomspunde Ungdommens Kilde. På missionen støder han på sin tidligere elsker, Angelica, som tvinger Jack ombord på skibet Queen Anne's Revenge. Angelica er nemlig også på jagt efter Ungdommens kilde for, at forsøge at rede sin fars sjæl, som er blevet forbandet. De er dog ikke de eneste, som jagter denne kilde, for lige i hælene på dem er kaptajnen Barbossa – Så der bliver kamp til stregen.

Premier League: Liverpool-Swansea

Tirsdag den 26. december kl. 18:30 på 6’eren

I den bedste engelske fodboldrække skal det traditionsrige storhold Liverpool forsøge at få det bedste ud af julens travle program, når de på boxing day møder Swansea. Den årlige engelske fridag byder altid på en masse fodbold, hvilket betyder at Premier League-holdene enten kan tage vigtige skridt op i tabellen eller skæbnesvangre ned. For Liverpools vedkommende handler det om ikke at tabe flere point til de andre storhold, hvis de skal slutte i top fire. 

Premier League: Liverpool-Leicester

Lørdag den 30. december kl. 16:00 på 6’eren

Der er ikke meget pause at finde for de engelske Premier League-hold. Tre dages hvil har det røde hold fra Liverpool kun nået at få sig, før de igen skal i kamp, denne gang mod Leicester. Jürgen Klopps mandskab får også denne gang kamp til stregen, når de hjemme skal tage imod danske Kasper Schmeichels Leicester, der ligesom Liverpool har oplevet en opblomstring i deres spil i december måned. For begge hold kan det blive en betydningsfuld kamp, da begge gerne vil afslutte 2017 på bedst mulig vis.

Julefilm: Det sidste julebal

Mandag den 25. december kl. 13.20 på Kanal 4

Lizzie Richfield står ved en skillevej, da hun bliver tilbudt et job som husbestyrerinde på Ashford Estate, der ligger i en lille by i Virginia. Lizzies opgave er at gøre huset klar til, at blive sat til salg for Marley-familien, der umiddelbart kun har efternavnet tilfælles. Matriarken Pippa er 90 år gammel, og hun har ingen planer om at sælge sit hjem. Sønnen Kip elsker enhver form for fest, mens hans bror Robert kun har øje for forretninger. Modsat familien så elsker Lizzie alt, der har med jul at gøre og presser på for, at holde et sidste julbal på Ashford Estate.

Alpin ski: World Cup i Partenkirchen, Tyskland

Søndag den 31. december fra kl.13:45 på Eurosport 1 

På vintersportsscenen gør de bedste atleter sig i disse dage klar til det kommende vinter-OL i Korea, hvor hele verdens øjne vil være rettet mod dem. Til OL gælder det om at være i sit livs form, men hvis man skal ramme den, handler det om at have præsteret godt i de forskellige World Cup-events op mod legene. Her spiller Partenkirchen en afgørende rolle, for verdens bedste alpine skiløbere vil være repræsenteret, når det med høj fart går ned af pisterne ved knudepunktet for alt vintersport.

Lørdagsfilm: You Again

Lørdag den 30. december kl. 21:00 på Kanal 4

Marni får sig en slem overraskelse, da hendes bror præsenterer hende for sin nye forlovede, Joanna. Det er nemlig hendes mangeårige plageånd fra skolen, som har kastet sin kærlighed på broderen. Som om det ikke var nok, så har Joannas mor og Marnis mor også en fortid, som knap så gode venner. Nu er der kun et at gøre: Forhindre brylluppet - koste, hvad det vil.