Få vores nyheder på mail

Highlights uge 52 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Dec 19, 2018 13:47 CET

TV-Premiere: 'In The Heart Of The Sea' fredag kl. 20.00 på Kanal 5.

I vinteren 1820 sætter hvalbåden Essex kurs mod det sydlige Atlanterhav. Det endelige mål ligger omtrent 3.000 km ud for Sydamerikas kyst, hvor der går rygter om en stor bestanddel af hvaler, der jages for deres dyrebare spermacet. Her støder Owen Chase og resten af besætningen på en gigantisk, hvid kaskelothval, som de først forsøger at dræbe, men som viser sig at være langt sværere at harpunere end som så. Og så besidder hvalen en nærmest menneskelig form for hævntørst. Besætningen kastes ud i et sandt mareridt til søs, hvor de ikke blot skal forsøge at få dræbt hvalen, men også kæmpe sig igennem gigantiske stormvejr, omfattende sult og rendyrket panik!


TV-Premiere: 'Pan' lørdag kl. 20.00 på Kanal 5.

Peter er 12 år og forældreløs, og han nyder ikke ligefrem tilværelsen på børnehjemmet, hvor han mistænker forstanderen for at gøre livet surt for alle børnene med vilje. Men en aften bliver Peter pludselig kidnappet af en bande pirater i et flyvende sørøverskib, der fører ham direkte til Ønskeøen! Det bliver starten på et fantastisk eventyr, der både byder på nye venskaber og livsfarlige kampe, alt imens Peter forsøger at finde frem til sandheden om sin mor, der anbragte ham på børnehjemmet for mange år siden!


Familiefilm: 'Befri Willy' torsdag kl. 10.30 på Kanal 5.

Da den 12-årige gadedreng Jesse bliver grebet i at male grafitti på en mur i en forlystelsespark, får han valget mellem endnu en ny plejefamilie kombineret med samfundstjeneste - eller ungdomsfængsel. Jesse vælger samfundstjeneste, hvor han får at vide, at han skal fjerne grafitti fra væggene i forlystelsesparkens store, udendørs akvarium. I det store akvarium lever den syv meter lange spækhugger Willy et ulykkeligt liv, langt fra sine artsfæller. Men det ændrer sig gradvist, da først Jesse møder Willy og begynder at tage sig af det smukke dyr, og snart opstår der er et ekstraordinært stærkt bånd mellem de to ensomme sjæle!


'Sweet Home Alabama' torsdag kl. 21.00 på Kanal 4.

Melanie Carmichael er en ung, succesrig modedesigner i New York, og så er hun forlovet med den velhavende playboy Andrew Hennings, som er søn af ingen ringere end New Yorks borgmester! Hun bliver ovenud lykkelig, da Andrew frier til hende, men hun får dog ikke lige fortalt ham det med småt: at hun faktisk allerede er gift og i virkeligheden kommer fra beskedne kår i Sydstaterne. Hendes mand, teenagekærsten, Jake Perry har aldrig ulejliget sig med at få ægteskabet opløst, så nu må Melanie hjem til lille Pidgeon Creek i Alabama for at give sin forældre, Pearl og Earl, den store nyhed! Samt naturligvis at få Jake overtalt til at skrive under på skilsmissepapirerne …