Få vores nyheder på mail

Highlights Uge 6 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Jan 23, 2019 08:00 CET

Nyt afsnit: ’Profil af en morder – Special’ onsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og Dplay.

Allerede som teenager befinder Peter Lundin sig på en kriminel og voldelig løbebane, men det er først som 19-årig, at han udfører en langt mere alvorlig forbrydelse - han slår sin mor ihjel i deres hjem i Maggie Valley, USA, og forsøger sammen med sin far at skaffe liget af vejen. Peter Lundin bliver afsløret og fængslet for drabet, men i 1999 bliver han løsladt, udvist og sendt tilbage til Danmark. Det får senere katastrofale følger for Marianne Pedersen og hendes to sønner på 10 og 12 år, da Lundin et år senere dræber hele familien og parterer deres lig. Dette er hele historien om en af Danmarks mest bestialske drabsmænd, der fører os helt tilbage til Lundins barndom i USA og frem til dommen i Østre Landsret - fortalt af de efterladte, efterforskere, kriminalteknikere og retsmedicinere, der var med til at fælde Peter Lundin.


Nyt afsnit: ’Sol for millioner’ tirsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og Dplay.

Per og Jacob har et luksuriøst landsted til salg og forsøger energisk at sælge det til en kunde, der mangler plads til sine mange heste. Der er kun ét problem - der er ikke nogen hestestald på ejendommen. Den karismatiske musikproducer og iværksætter Jesper Wennick leder efter en lys og lækker bolig på den spanske solkyst, og Martin, Lotte og Peter kæmper mod hinanden for at få salget. Kunden er meget krævende, så de tre mæglere må overskride deres personlige grænser for at hive ordren hjem. Tine vil til gengæld bruge sin lille hund, Boxy, til en ny markedsføringskampagne, og hun bestiller et maleri, hvor Boxy skal ligne en dyr Hermes-taske …


Nyt afsnit: ’Remee & Mathilde’ tirsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og Dplay.

Mathilde har landet et job som model på en stor reklamekampagne i London, og Remee rejser med for at holde styr på datteren Kenya, mens mor er på arbejde. Så der skal både underholdes og skiftes ble, hvilket er nemmere sagt end gjort for drengerøven Remee, der mest af alt bare har lyst til at få sat gang i noget fest og ballade. Og Mathilde er ikke just imponeret over hans indsats.


Nyt afsnit: ’Beauty Bosserne’ mandag kl. 21:00 på Kanal 4 og Dplay.

Bølgerne går højt, når Beauty Bosserne er ude og drikke cocktails, og Irina beskylder Mai for at have købt falske følgere på Instagram. Mascha er flyttet til Kolding for at følge kærligheden. Raz skal være far lige om lidt, og det mener Mascha ikke, at han har helt styr på, så hun tager ham med på babyshopping. Camilla Frederikke forfølger drømmen om at blive sangerinde. Og så åbner Irina op om sit turbulente forhold til dj-kæresten Morten Faustix.


Nyt afsnit: ’De Unge Mødre’ tirsdag kl. 20:00 på Kanal 4 og Dplay.

Både Mieke og Simone er gået fra fædrene til deres børn. Det er især en stor omvæltning for Simone, der har været sammen med Sebastian i over tre år. Nadia-Shila og hendes familie har mange diskussioner om økonomi, nu der hver måned skal skrabes sammen til husleje og andre faste udgifter. Nanna er forelsket. Hun har mødt sit livs kærlighed Stefan, der hurtigt er blevet en del af familien.


Nyt afsnit: ’Family Food Fight – Danmark’ torsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og Dplay.

I aften skal tre dygtige familier kæmpe om at blive i Family Food Fight køkkenerne og komme nærmere de 100.000 kr. Det er de fire unge søskende hos Christensen, Lee familien med Sy i spidsen og familien Abdol-Hamid, der insisterer på at alle på holdet smager al mad før servering. Familierne skal servere den perfekte lørdagsmiddag, når de byder de to dommere og stjernekokke Hannah Grant og David Johansen til bords. Dommerne kan kun sende to familier videre og derfor bliver aftenens søde indslag helt afgørende.


Nyt afsnit: ’Blitzkrig’ torsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og Dplay.

Der er fodbold derby mellem ærkerivalerne FCK og Brøndby. Der opstår optøjer efter kampen og fotograferne forsøger at skyde de vildeste billeder, mens de løber spidsrod mellem ophidsede hooligans, der sender en regn af kanonslag og flasker mod politiet. Den kontroversielle pressefotograf Michael Forsmark fra Local Eyes ser tilbage på dengang han skar hovedet af Den lille Havfrue og solgte billederne til verdenspressen. Og så kæmper Anders fra Local Eyes og Mathias fra Pressefotos.dk om de bedste billeder efter et voldeligt overfald i en spillekiosk.


Nyt afsnit: ’Politijagt’ onsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og Dplay.

Vlado rykker ud til et færdselsuheld forsaget af en varevogn, hvor bremserne har svigtet fuldstændigt. Heldigvis er der ingen dødsfald, men det kunne være gået alvorligt galt. I USA anholder Thomas en mand, som har drukket alt for meget og derfor er kørt ind i adskillige biler for til sidst at gå i stå i en have! Henrik sætter til gengæld efter en billist, som kører alt for stærkt på motorvejen og bringer de andre billester liv i fare.


Nyt afsnit: ’Family Food Fight – Dommer-Duellen’ torsdag kl. 22:00 på Kanal 5 og Dplay.

De to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen kaster sig endnu en gang ud i en direkte duel om kokkeære og håneret, når de på kun en halv time skal levere anretninger i verdensklasse. Mattias Hundebøll gør det vanen tro ikke lettere, når han servere det ene benspænd efter det andet i de to køkkenerne. Der står et væld af udfordringer i form af nul forberedelsestid, masser af tidspres og en flok kritiske og dygtige foodies imellem stjernkokkene og aftenens eftertragtede sejr.


TV-Premiere: ’Kvinden i toget’ mandag kl. 21:00 på Kanal 5.

Rachel Watson har svært ved at komme videre i livet efter sin skilsmisse. Hver dag tager hun toget forbi sit gamle hus, hvor hendes eksmand, Tom, nu bor med sin nye familie. Hun forsøger at glemme sine pinsler ved at drukne sine sorger og dagdrømme om et par, Megan og Scott, der bor i nærheden af eksmandens hus. Men alkoholmisbruget tager hurtigt overhånd og en morgen vågner Rachel op til blodige spor og hukommelsestab – og nyheden om, at Megan er forsvundet. Nu er det op til Rachel at finde ud af, hvad der er sket med Megan og hvad hun selv lavede den aften.