Få vores nyheder på mail

Highlights uge 7

Nyhed   •   Feb 07, 2018 11:31 CET

'OL Late night', hver dag under vinter-OL klokken 22:30 på Kanal 5

De to veloplagte værter Thomas Warberg og Brian Lykke har spændt underholdningshjelmen og står klar til at sætte et kulørt spin på alle de sjoveste, vildeste og mest overraskende begivenheder fra vinter OL. 'OL Late Night' er det skæve, morsomme og virkelig anderledes blik på en af verdens ubetinget største og mest prestigefulde sportsbegivenheder, og vi kan allerede nu garantere, at det ikke ikke kommer til at gå stille for sig!


PREMIERE: 'Profil af en Morder', onsdag den 14. februar klokken 21:00 på Kanal 5

I en ny dokumentarserie gennemgår to af Danmarks mest erfarne drabschefer seks spektakulære drabssager, og giver seerne et sjældent indblik i politiets minutiøse efterforskningsarbejde. For at fange en morder, skal man også kunne forstå en morder. Man skal finde hans fejl og kunne gennemskue hans løgne. Vi bliver præsenteret for mordere, hvis personligheder dækker hele spektret - lige fra koldblodige psykopater til kærlige familiefædre. I dette program fortæller drabschef Ove Dahl om et skrækkeligt syn han havde på hotelværelset i år 2010. Sjældent havde han set noget så voldsomt. Der var blod over det hele, efter en uskyldig kvinde blev dræbt og maltrakteret.


'Go' morgen PyongChang', hver dag under hele vinter-OL

'Go’ Morgen PyeongChang' giver dig det fulde overblik over Vinter-OL 2018 hver dag fra cirka 6.30. Her får du OL-updates, de seneste nyheder, sammendrag af nattens begivenheder plus selvfølgelig en hel masse live-sport - direkte fra Sydkorea. Mette Cornelius, Zak egholm og Jesper Simo er de morgenfriske værter, mens Peter Falktoft er 'Go morgen PyeongChangs' faste OL-ekspert og Signe Vadgaard leverer dugfriske reportager fra Sydkorea. 'Go’ Morgen PyeongChang' præsenterer seerne for et godt mix af indsigt, humor, perspektiv og dedikation. Forhåbentligt krydret med et par historiske OL-øjeblikke undervejs. 


'FC København - Atletico Madrid', torsdag den 15. februar klokken 21:05 på Kanal 5

Europa League – følg med når FCK møder det spanske storhold Atlético Madrid på hjemmebane i Telia Parken. Der er meget på spil, hvis FCK skal gøre sig forhåbninger om at komme videre fra 16.-delsfinalerne. Atlético Madrid har været med i to af de seneste fire Champions League-finaler, men i årets turnering måtte holdet nøjes med en tredjeplads i gruppespillet, og derfor er holdet nu sender over i Europa League. 


Se det danske Curling herrehold i aktion til vinter-OL, onsdag den 14. februar klokken 01:05 på Kanal 5

Se det danske Curling herrehold på isen for første gang ved dette OL, når Kanal 5 blænder op for deres første spil, hvor de skal møde Sverige. Vintersportsdisciplinen curling er indbegrebet af de olympiske lege, og for mange er curlingturneringerne blevet et uundværligt indslag i OL-programmet. 

Under hele vinter-OL kan du opleve de danske atleter i aktion på både Eurosport 1 og Kanal 5, der hver dag sender live fra PyongChang. 


'Mit store frieri', klokken 20:00 på Kanal 4

'Mit store frieri' er et nyt, danskudviklet program, smækfyldt med romantik, kærlighed og nervepirrende frieri til en helt speciel Valentinsdag på Kanal 4. Man kunne godt forledes til at tro, at den mest romantiske dag i ens liv er den dag, hvor man bliver gift. Men der er faktisk en dag, som ofte ender med et være endnu mere romantisk: nemlig den dag, hvor manden går på knæ, trækker en ring frem og spørger: "Vil du gifte dig med mig?". I 'Mit Store Frieri' har tre mænd sat sig for at fri til deres kærester på romantisk vis, og det foregår alt sammen uden, at hun kender noget til det. Vært Signe Lindkvist hjælper mændene med at planlægge en dag, der skal være uforglemmelig og fuld af kærlighed.


'Valentine’s Day' klokken 21:00 på Kanal 4

I filmen 'Valentine's Day' følger man en gruppe menneskers kærlighedsliv og oplever kærlighedens gode og dårlige sider. Vi møder blandt andre blomsterbinderen Reed Bennett (Ashton Kutcher) som frier til sin kæreste Morley (Jessica Alba), og Reeds bedste veninde Julia Fitzpatrick (Jennifer Garner), som kæmper sin egen kamp med en utro kæreste. Filmen udvikler sig til en sjov og kaotisk kærlighedshistorie.


Tv-premiere: 'Jenny’s Wedding', lørdag klokken 21:00 på Kanal 4

Jenny Farrell har levet et offentligt homoseksuelt liv. De eneste der ikke har kendt til hendes seksualitet, er hendes egen familie. Det skaber derfor splid i familien, da Jenny vælger at slå sig ned med en anden kvinde og stifte familie. Jennys lille og hemmelige verden ændrer sig drastisk, og hun skal nu vælge, om hun vil tage kampen op med sin familie eller lade dem styre sit liv.