Få vores nyheder på mail

Highlights uge 9

Nyhed   •   Feb 16, 2018 08:00 CET

PREMIERE:Ud at køre med de skøre’ lørdag klokken 22:05 på Kanal 5

I 'Ud at køre med de skøre' fupper komikere intetanende passagerer, der tror, at de bare skal have et nemt lift. I sæsonpremieren får passageren Ikran sit livs chok - chaufføren har nemlig bagsædet fyldt med slanger og giftigt kryb. De andre stakkels passagerer i dette program udsættes for et trekantsdrama med utro spejdere, en mand der bor i sin bil og verdens mest irriterende og skræmmende tryllekunstner. Komikere: Mark Brunsvig, Mette Søndergaard, Mark Le Fevre og Julie Krogsbøll.

'Forenet med Fjenden' torsdag klokken 21:00 på Kanal 5

Forenet med Fjenden er et spritnyt tv-eksperiment, der kigger på, hvad had opstår af, og om man overhovedet kan nedbryde det. I dette afsnit af 'Forenet med Fjenden' mødes danske nationalister og indvandre i et dramatisk sammenstød mellem kulturer og fordomme.

'Profil af en Morder' onsdag klokken 21:00 på Kanal 5

I årevis er Københavns Politi på jagt efter en ukendt, brutal seriemorder og voldtægtsforbryder, men først efter mere end 20 års hærgen, begår gerningsmanden en fejl, der leder politiet på sporet. I det nye afsnit af 'Profil af en Morder' lukker drabschef Ove Dahl os helt ind i hjertet af det vanskelige efterforskningsarbejde, der endte med at fælde Danmarks værste serieforbryder, Marcel Lychau Hansen, bedre kendt som Amagermanden. 

'Say Yes to the Dress Danmark' mandag klokken 21:00 på Kanal 4

De fleste har en klar idé om, hvordan drømmekjolen skal se ud til ens bryllup. Men venner og familie er ikke altid helt enige! Heldigvis for de kommende brude; Jeanette, Camilla og Jenna, er kjoledesigner Jesper Høvring klar til et nyt afsnit af 'Say Yes to the Dress Danmark', hvor han hjælper brudene i jagten på den perfekte kjole - som gør alle glade!

'Nærkontakt' Sæson 3 tirsdag klokken 21:00 på Kanal 4

Tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, danser Mie Martha Moltke og komiker Christian Fuhlendorff er alle gæster i dette afsnit af 'Nærkontakt'. De håber alle, at få svar på nogle tungtvejende spørgsmål, som de hver især har gået med længe. For at hjælpe dem på deres spirituelle rejse, får de professionel vejledning af medierne Krumme Fredborg, Sebbastian Lorantius og Rikke Hertz.

TV PREMIERE: ’Some Kind of Beautiful’ lørdag klokken 21:00 på Kanal 4

Cambridge professoren og poeten Richard er en rigtig kvindemagnet! Selv hans elever kan ikke modstå hans charme - ja han får endda et barn med en af eleverne, og bliver endda gift med hende. Kæresten Kate og Richard lever fredeligt sammen med deres søn, indtil idyllen brydes, og spliden opstår. Kate forlader Richard for en anden mand, og det er hér, Kates søster Olivia kommer ind i billedet. Og hun gør deres forhold endnu mere kompliceret. Se med, når Pierce Brosnan spiller den dameglade Richard i en hylende morsom kærlighedsfilm.