Få vores nyheder på mail

​Highlights Uge 9 – Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Feb 12, 2019 08:00 CET

Nyt afsnit: 'Beauty Bosserne' mandag kl. 21.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Raz er på forretningsrejse til Monaco, og han har taget Camilla Frederikke med, så hun kan lære Raz, hvordan han får mere lækkert indhold på sine sociale medier. I København har Mascha en travl business-dag, hvor der både skal optimeres på hendes solprodukter, mens hendes skoeventyr også er ved for alvor at tage form. Nadia skal skyde en reklamefilm, som skal sikre firmaet kæmpe opmærksomhed, når den ruller over storskærmene til en amerikansk superstjernes skandinaviske koncerter. Og i Monaco har Raz planlagt en blind date til Camilla Frederikke, og det falder bestemt ikke i god jord!

Nyt afsnit: 'Sol for millioner' tirsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Ejendomsmæglerne Per og Jacob forbereder deres ekstravagante "White Party" - og sætter Pers kone til at stå for alt det praktiske! Og imens hun kæmper med forsinkede håndværkere og specialimporteret sand fra Maldiverne, så hænger Per og Jacob ud sammen med rapperen Kidd i Jacobs søns musikstudie. Tine Hagemeister forsøger at få en 1700 kvm. stor luksusvilla sat til salg i det mondæne område, La Zagaleta, men hun er slet ikke enig med ejeren om prisen. Martin har en luksusfridag med polotræning om morgenen og skitur med familien om eftermiddagen. Men Martins evner som skiinstruktør for børnene viser sig at være yderst begrænsede.

Nyt afsnit: 'Politijagt' onsdag kl. 20.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Vlado er taget til bil- og motorcykeltræf i Roskilde, for det skaber altid problemer, når så mange køreteøjer skal køres på plads og vises frem på så lille et område. Så der er behov for, at Vlado tager styringen. Hos Nordsjællands Politi er færdselsbetjentene Thomas og Henning begge på patrulje med særligt fokus på ulovlige knallerter, hvilket er et udbredt problem på egnen. Og så er Henrik taget til Volusia County i Florida, for at besøge sine amerikanske kollegaer og opleve, hvordan de udfører deres daglige politiarbejde - og det ligger nogle gange meget langt fra de danske metoder!

Nyt afsnit: 'Remee & Mathilde' tirsdag kl. 20.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Remee er ikke den eneste, der elsker at hænge ud på den famøse natclub Arch - også datteren Emma fester på klubben, hvilket ikke er til Remees store begejstring. Mens Emma fester, tager Remee og Mathilde til galla i Milano, hvor særligt deres påklædning er vigtig, og ferien får en stressende start, da Mathildes gallakjole ikke er ankommet. Hjemme i Standvejsvillaen skal stuen have en makeover, men glæden over de nye møbler, tager en voldsom drejning, da et trappestyrt vender op og ned på hele flytteprojektet.

Nyt afsnit: 'Profil af en morder' onsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Foto: Krestine Havemann.

I 1996 er der fest i Hells Angels’ rockerborg i Tittangade på Nørrebro i København, og pludselig bryder helvede løs. En panserværnsraket hamrer ind i murstenene i en bygning midt i København, og stedet ligner en krigszone - et for de fleste fuldstændig utænkeligt scenarie er nu virkelighed. To personer er dræbt og 19 såret. I et virvar af ambulancer og politi ankommer drabschef Ove Dahl, og en menneskejagt på personen, som har trykket på aftrækkeren, går i gang. Rockerkrigen mellem Hells Angels og Bandidos topper den nat, og Ove Dahl fører os ind i den nervepirrende efterforskning af et ekstremt lukket miljø, hvor ingen stikker hinanden. Og det er i dette miljø, at drabschefen skal finde gerningsmanden bag det blodige raketangreb.

Nyt afsnit: 'Family Food Fight' torsdag kl. 21.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Tre familier står op til endnu en dag med kamp i køkkenerne, og nu skal de vinde dommernes hjerter med deres allerbedste bud på en ægte familiebrunch! Vært Mattias Hundebøll slår dørene op til en verden af mad fyldt med familietraditioner, når han byder de to stjernekokke, Hannah Grant og David Johansen, til bords og serverer ægte familiemad. Familien Farsinsen fra både Nord- og Sønderjylland, Motocross-familien Rosenkilde fra Solrød og familien Abdol-Hamid fra Odense er de sidste tre familier i kampen om Family Food Fight-trofæet og hovedpræmien på hele 100.000 kr.

Nyt afsnit: 'Blitzkrig' ondag kl. 22.00 på Kanal 5 og på Dplay.

En mand findes parteret i en kolonihave i Herlev, og Mathias Øgendahl fra Pressefotos.dk har som den eneste opsnappet historien - spørgsmålet er bare, hvor længe der går, inden konkurrenterne også hører om den! Daniel er ude at jage billeder, da en lægeambulance leder ham på sporet af et knivstikkeri. Og så kæmper Michael Forsmark fra Local Eyes en brav kamp med et mudderhul, da han forsøger at komme før konkurrenterne til en god historie.

Nyt afsnit: 'De Unge Mødre' tirsdag kl. 20.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Nadia-Shila tager til scanning, fordi hun forventer, at hun er gravid igen, og nu vil hun gerne være sikker. Luna har til gengæld fået det svært med at amme sine store børn, så nu vil hun prøve at putte dem uden at give dem bryst. Sasja frygter, at hendes kommende barn vil blive født for lille, og derfor tager hun til undersøgelse på hospitalet, mens Nanna-Johanne tager i byen for at fejre sin lillebrors 18-års fødselsdag - men byturen forløber ikke helt efter planen.


Nyt afsnit: 'Family Food Fight – Dommer-Duellen' torsdag kl. 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

I aftenens intense dommerduel, sender vært Mattias Hundebøll Hannah og David ud på internettet efter ingredienser, og det giver helt nye udfordringer for de to stjernekokke! Normalt bedømmer Hannah Grant og David Johansen familierne i køkkenerne, men nu sætter de deres egen ære på spil foran et publikum og et panel af madeksperter. Vi kommer til at se deres mest kreative sider, men Mattias styrer konkurrencen med hård hånd, og denne gang har han et benspænd af de helt store oppe i ærmet! Det presser de to kokke helt ud til kanten, når de skal lave vilde retter på kun 30 minutter.

TV-Premiere: 'Miraklet på Hudsonfloden' mandag kl. 21.00 på Kanal 5.

Foto: Warner Bros. Home Entertainment.

På en ganske almindelig torsdag i 2009 var verden vidne til et mirakel, da Kaptajn Chesley ”Sully” Sullenberger nødlandede et fly på den iskolde Hudson River i New York og dermed reddede de 155 menneskeliv, der var ombord. Efter landingen bliver Sully hyldet som en vaskeægte helt af offentligheden og medierne, men flykommissionen begynder at tvivle på, om han nu også handlede rigtigt i situationen. For kunne Sully have gjort noget andet og mindre farligt end foretage den risikable vandlanding