Få vores nyheder på mail

Lucas Bjerregaard er tilbage på PGA TOUR

Nyhed   •   Jun 04, 2019 13:24 CEST

Lucas Bjerregaard ved Made in Denmark-turneringen for to uger siden. Foto: Andrew Redington / Getty Images

Lucas Bjerregaard er inviteret med til RBC Canadian Open. En stærkt besat turnering, hvor tre af verdens fire højest rangerede spillere deltager.

Lucas Bjerregaard valgte at holde fri i sidste uge efter Made in Denmark, men i denne uge er danskeren tilbage i Nordamerika for at spille med i RBC Canadian Open på PGA TOUR. Bjerregaard håber uden tvivl på endnu et topresultat, som kan sikre ham medlemskab på PGA TOUR for den kommende sæson.

Hele turneringen kan ses på streamingtjenesten GOLFTV med danske kommentatorer.

RBC Canadian Open spilles for første gang i 30 år fra 6. juni. Den nye dato ugen før US Open har tiltrukket en lang række verdenklassespillere til Hamilton Golf & Country Club syd for Toronto. Således er verdens to højest rangerede, Brooks Koepka og Dustin Johnson, til start ligesom Rory McIlroy har meldt sin ankomst.

Den førende i FedEx Cup, Matt Kuchar, er også i Canada. Værtsnationen Canada stiller naturligvis talstærkt op, og sætter nok sine forventninger til Adam Hadwin eller Mackenzie Hughes.

Det er med andre ord et skarpt selskab Lucas Bjerregaard skal op i mod.

RBC Canadian Open har været spillet siden 1904 og er en af de ældste turneringer på PGA TOUR. Hamilton Golf & Country Club var vært første gang i 1919 og blev senest brugt i 2012. Klubben blev stiftet helt tilbage i 1894 og er således en af Canadas ældste golfbaner.

RBC Canadian Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2:

  • Torsdag den 6.6.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.00)
  • Fredag den 24.5.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.00)
  • Lørdag den 25.5.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV - Featured Group dækning fra 14.30)
  • Søndag den 26.5.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV - Featured Group dækning fra 14.30)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Dansk sejr på Web.com TOUR og japansk Champions TOUR

Søndag vandt Sebastian Cappelen sin anden titel på web.com TOUR og i denne uge sender GOLFTV fra BMW Charity Pro-Am presented by SYNNEX Corporation, hvor Cappelen er med. Torsdag kan turneringen følges live fra 18.00 – 20.30, mens der sendes forskudt fredag til søndag fra 01.00 – 03.00 og 23.00 – 01.00 i weekenden.

Champions Tour er i Japan og sendingen er for de morgenfriske: GOLFTV sender natten til fredag fra 04.00 – 6.30, mens der sendes fra 6.30 – 9.00 lørdag og søndag morgen. Alle sendinger kan både streames live og on-demand.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner.

Golffans tilbydes lige nu 7 dages gratis adgang på GOLF.TV.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Europa League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.