Få vores nyheder på mail

Ny presseplatform: Gå ikke glip af nyheder fra Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Maj 27, 2019 08:00 CEST

Discovery Networks Danmark har fået en ny presseplatform. Det har vi, for at gøre det nemmere for dig at finde nyheder, information, billeder, klip og andet pressemateriale om vores programmer. Kort fortalt, så har vi samlet alt på ét sted. Sørg for at registrere dig på den nye platform, så du ikke går glip af nyheder fra os fremover.

Hvis du vil være sikker på at modtage nyheder og indhold fra os, skal du senest den 1. juli registrere dig på vores nye presseplatform. Se hvordan du gør nedenfor.

Sådan får du adgang

  1. Du modtager i dag den 27. maj kl 12:00 en mail fra Clipsource, som er systemet bag vores nye presseplatform. 
  2. Klik på linket i mailen og udfyld informationerne. På den måde får du adgang til platformen og giver samtykke til, at vi må sende dig relevante pressemeddelelser fra vores nye presseplatform.
  3. Gå ind på presse.discoverynetworks.dk og log ind øverst til højre (se billede nedenfor). Du er nu oprettet og har fuld adgang til alt det indhold, som fremgår nedenfor.

Det får du adgang til

  • Overblik over alle vores programmer fra sæson til sæson
  • Pressefotos til fri afbenyttelse
  • Klip og trailers fra programmerne
  • Programtekster om alle programmer og konkrete afsnit på tværs af alle vores kanaler, inkl. Internationale kanaler som for eksempel Discovery Channel, TLC og Discovery Science.
  • Pressemeddelelser om nyheder på tværs af vores kanaler
  • Opdateret TV-oversigt over alle vores kanaler

Spørgsmål

Har du spørgsmål til registreringen eller generelt til brugen af vores nye pressesite, er du velkommen til at kontakte PR-chef Lena Bøgild på lena_boegild@discovery.com.