Få vores nyheder på mail

Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard i kamp mod verdenseliten på GOLFTV

Nyhed   •   Mar 12, 2019 12:44 CET

Følg Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard på GOLFTV powered by PGA TOUR i
THE PLAYERS Championship på ikoniske TPC Sawgrass.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer. GOLFTV er den nye streamingtjeneste, som giver adgang til live og on-demand dækning af PGA TOUR via computer, mobil, tablet og Chromecast.

GOLFTV kan ses fra 49.-/md. og lige nu tilbydes golf fans en måneds gratis adgang på GOLF.TV

Både Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard skal finde storspillet frem, hvis de vil blande sig i kampen om topplaceringerne, i det som amerikanerne kalder ”den femte major”. Hele verdenseliten forventes at være med. Det betyder samtlige af verdens 50 bedste spillere inklusive Tiger Woods, Justin Rose, Rory McIlroy, Dustin Johnson og Brooks Koepka.

- Jeg glæder mig til at følge danskerne og som Lucas Bjerregaard spillede i forrige uge, så tror jeg på, at han kan levere et godt resultat og Thorbjørn Olesen har jo flere gange vist, at han kan spille op med de bedste, så jeg forventer en god dansk uge på TPC Sawgrass, siger den tidligere golfspiller og nuværende kommentator på GOLFTV, Søren Hansen, der skal kommentere turneringen i Danmark.

THE PLAYERS Championship er spillernes eget mesterskab, og et kig på de tidligere vindere vidner også om, at det er de allerstørste, der ender med trofæet søndag aften. Jack Nicklaus har vundet tre gange, Tiger Woods to gange, mens Phil Mickelson, Rickie Fowler, Sergio Garcia og Jason Day også har vundet.

TPC Sawgrass har siden 1982 været hjemsted for THE PLAYERS Championship og den efterhånden legendariske bane er bygget til at være vært for store golfturneringer. Banen er nok mest kendt for ø-greenen på hul 17, der trods sine blot 125 meter altid er garant for drama. Hvert år ryger ca. 50 bolde i vandet på det hul og ingen spillere kan slappe af før deres bold er landet på green.

Massiv dækning fra THE PLAYERS inkl. live studie i weekenden

GOLFTV og Eurosport 2 sender mere end 40 timers tv og streaming fra dette års THE PLAYERS Championship, så der er mulighed for at komme helt tæt på verdensstjernerne. Ud over live golf og streaming af Featured Groups og Featured Holes alle dage, sender GOLFTV og Eurosport 2 studie før og efter live golf i weekenden. Lørdag åbner studiet 18.00, mens det kan ses eksklusivt på GOLFTV fra 17.30 om søndagen.

THE PLAYERS Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 2:

  • Torsdag den 14.3.: 18.00 – 00.00 (samt Featured Group dækning på GOLFTV fra kl. 12.30.)
  • Fredag den 15.3.: 18.00 – 00.00 (samt Featured Group dækning på GOLFTV fra kl. 12.30.)
  • Lørdag den 16.3.: 18.00 – 00.00 (samt Featured Group dækning på GOLFTV fra kl. 13.30.)
  • Søndag den 17.3.: 17.30 – 23.00 (samt Featured Group dækning på GOLFTV fra kl. 13.00.)

Jesper Knudsen og Søren Hansen kommenterer. 

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner. 
 
Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.