Få vores nyheder på mail

Thorbjørn Olesen spiller med på Bay Hill

Nyhed   •   Mar 05, 2019 09:16 CET

Følg Thorbjørn Olesen på GOLFTV powered by PGA TOUR i det historisk stærke felt, der er med i Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard i denne uge.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV, inklusiv dækning af finalerunderne lørdag og søndag. GOLFTV er den nye streamingtjeneste, som giver adgang til live og on-demand dækning af PGA TOUR via computer, mobil, tablet og Chromecast.

For tredje gang i karrieren er Thorbjørn Olesen med i Arnold Palmer Invitational på Bay Hill Club and Lodge. Turneringen tæller et imponerende stærkt felt, da 12 af verdens 20 bedste spillere har meldt deres ankomst, deriblandt den forsvarende mester Rory McIlroy samt Justin Rose, Rickie Fowler og Phil Mickelson. Mickelson spiller med på Bay Hill for første gang siden 2013.

Og det var også for seks år siden, at Thorbjørn Olesen debuterede i Arnold Palmer Invitational med en flot syvendeplads. Efter de første tre runder var Olesen nummer tre efter Tiger Woods og Justin Rose, men en afsluttende runde i 74 slag betød, at han sluttede som nummer 7. I 2017 klarede Olesen desværre ikke cuttet, men det vil han så revanchere i 2019.

Ud over Thorbjørn Olesen følger vi de seneste fem års vindere af turneringen. Så vi kan glæde os til at se Rory McIlroy, Marc Leishman, Jason Day og Matt Every, samt sidste års nummer to, Bryson DeChambeau, der vil forsøge at slutte allerøverst på leaderboardet i år.

Arnold Palmer Invitational kan følges på GOLFTV og Eurosport 2:

  • Torsdag den 7.3.: 20.00 – 00.00 (Europsport2 fra 22.50), samt Featured Group dækning på GOLFTV fra kl. 13.30.
  • Fredag den 8.3.: 20.00 – 00.00, samt Featured Group dækning på GOLFTV fra kl. 13.30.
  • Lørdag den 9.3.: 18.30 – 00.00 kun på GOLFTV
  • Søndag den 10.3.: 17.30 – 23.00 kun på GOLFTV

Morten Buckhøj, Andreas Hartø og Søren Hansen kommenterer.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner.

GOLFTV kan ses fra 49.-/md. og lige nu tilbydes golf fans en måneds gratis adgang på GOLF.TV

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter for at få de seneste nyheder.