Få vores nyheder på mail

Tony Romo prøver kræfter med PGA TOUR

Nyhed   •   Mar 26, 2019 15:23 CET

Den tidligere NFL-spiller Tony Romo er for andet år i træk inviteret med til Corales Puntacana Resort & Club Championship, der sidste år havde Brice Garnett som vinder.

Den Dominikanske Republik er for andet år i træk vært for Corales Puntacana Resort & Club Championship, hvor syv majorvindere er til start i denne uge.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

GOLFTV kan ses fra 49.-/md. og lige nu tilbydes golf fans en måneds gratis adgang på GOLF.TV.

Tony Romo har efter sin imponerende NFL-karriere for Dallas Cowboys brugt endnu mere tid på golf og Romo skal nu for andet år i træk spille denne PGA TOUR turnering. Sidste år klarede han ikke cuttet ved Corales Puntacana Resort & Club Championship, men i år håber han at klare sig videre til weekenden.

Romo skal blandt andet op mod den dobbelte majorvinder Zach Johnson, Davis Love III, Jonathan Vegas og formstærke Sungjae Im. Koreanske Im har imponeret, siden han vandt Player of the Year og Rookie of the Year på Web.com Tour i fjor. Efter sin delte fjerdeplads i sidste uges Valspar Championship er den unge koreaner oppe som nummer 17 på FedEx Cup-ranglisten og nummer 59 på verdensranglisten. Im har med endnu et topresultat mulighed for at kvalificere sig til årets første major, the Masters Tournament, om to uger.

Corales Puntacana Resort & Club Championship blev i 2018 for første gang en del af PGA TOUR og premieren blev vundet af Brice Garnett, som førte fra start til slut. Garnett har klaret cuttet to gange i år, så mon ikke han glæder sig til at komme tilbage til Den Dominikanske Republik.

Før 2018 var turneringen en del af Web.com Tour i to år. Begge vinderne fra 2016 og 2017 er med, så Dominic Bozelli og Nate Lashley rejser til den caribiske ø med gode minder.

Corales Puntacana Resort & Club Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 2:

  • Torsdag den 28.3.: 15.30 – 19.00 på GOLFTV og 15:30 - 18:30 på Eurosport 2 
  • Fredag den 29.3.: 15.30 – 19.00 på GOLFTV og 15:30 - 16:00 + 17:30 - 18:30 på Eurosport 2 
  • Lørdag den 30.3.: 19.00 – 22.00 (Kun på GOLFTV)
  • Søndag den 31.3.: 20.30 – 23.00 (Kun på GOLFTV)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

GOLFTV sender også fra Champions Tour i denne weekend og det er som altid et stjernefelt af spillere, der er med. Steve Stricker forsvarer sin titel i Rapiscan Systems Classic og er i kamp mod Vijay Singh, Fred Couples, Jesper Parnevik, Colin Montgomerie, Darren Clarke og John Daly samt en række andre profiler.

GOLFTV sender lørdag fra 22.00–00.00 og søndag fra 23.00–01.00.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.