Få vores nyheder på mail

Vi er klar med et stærkt efterår!

Nyhed   •   Sep 14, 2016 10:29 CEST

Efteråret på Discovery Networks Danmark

Med et løftet Kanal 4, verdensklasse underholdning på Kanal 5 og massiv sportsdækning på 6’eren, Canal 9 og Eurosport står Discovery-kanalerne skarpere end nogensinde før.
Se alt om efterårets programmer på www.discoverynetworks.dk/efteraar2016

Kanal 4 har fået et markant løft og fokuserer på programmer til og med Danmarks stærkeste kvinder. Med en række markante programmer som ’Topmodel Curves’, ’4-Listen: Det vi siger’ og ’Mænd på barsel’ dykker Kanal 4 helt ned i den moderne kvindes mange facetter og byder på indsigt og debat om alt fra kvindeidealer og skønhed til barselsorlov og ligestilling. Og så går Kanal 4 helt tæt på. I portrætserien ’Helt Ærligt’ tilbringer to kendte kvinder tre dage med hinanden til en række hudløst ærlige samtaler om livet på godt og ondt. For hvordan føles det egentlig at være Mille Dinesen, Sarah Zobel, Dicte, Paprika Steen, Signe Lindkvist eller Andrea Elisabeth Rudolph – bag facaden?

Hovedkanalen Kanal 5 går efteråret i møde med en stærk kombination af underholdning, kriminalstof og fakta. Verdens vildeste forhindringsbane er tilbage i ’Team Ninja Warrior Danmark’, hvor konkurrencen og dramaet intensiveres til det yderste, og deltagerne kæmper med næb og klør i hold bestående af to mænd og en kvinde. Carsten Bang & Co. fløjter en ny omgang forrygende ’5. halvleg’ i gang, og så inviterer Europas mest vindende racerkører, Jan Magnussen, for første gang nogensinde et tv-hold med helt ned i ’motorrummet’. I ’Familien Magnussen’ får seerne et unikt indblik i livet som racerkører, når hverdagslivet hos en familie, der har viet sit liv til motorsport på topplan skildres.

Kanal 5 er også hjemmebane for det danske landshold, når de skal forsøge at indfri hele nationens VM-drømme. Og med Alka Superliga, Premier League, Europa League, La Liga, Serie A og de største pokalkampe drysset rundhåndet ud over 6’eren, Canal 9 og Eurosport, skal man lede længe efter et mere fuldendt udbud af kampe for fodboldfans af enhver afskygning. Med dramaserien ’Harley & The Davidsons’ markerer Discovery Channel sig igen til efteråret med en særdeles veldrejet dramaserie mens TLC blandt meget andet skildrer Britney Spears’ lillesøsters vej til stjernerne i dokumentarserien ’Jamie Lynn Spears: When The Lights Go Out’

Se alt om efterårets programmer her.