Få vores nyheder på mail

Discovery inviterer til OL-pressemøde

Pressemeddelelse   •   Jan 23, 2018 12:44 CET

De Olympiske Vinterlege i PyeongChang bliver startskuddet til en af verdens største tv-produktioner. Discovery/Eurosport kommer til at vise mere end 4.000 timers OL til mere end 40 lande i Europa - inklusive selvfølgelig Danmark. Discovery Networks Danmark har sikret sig rettigheder til de Olympiske Lege frem til 2024, og Vinter-OL bliver startskuddet på denne fantastiske rejse mod den måske mest ambitiøse satsning i mediehusets historie. Den 1. februar løfter vi sløret for vores danske OL-dækning på Kanal 5 og Eurosport-kanalerne og præsenterer vores hold af værter og eksperter, der fra den 9. februar skal bringe OL helt ind i danskernes stuer.

Inden længe knitrer den vinterolympiske ild i PyeongChang, Sydkorea. Det markerer ikke kun starten på de 23. vinterlege men også et nybrud i, hvordan OL dækkes i Danmark. For første gang sender Discovery Networks Danmark/Eurosport OL til danskerne, og det gør vi med nyskabende teknik, dybdegående indhold og et hold af værter og eksperter, der kommer til at føre danskerne sikkert og underholdende igennem vinterlegene.

Til pressemødet sætter vi ord på, hvordan danskerne kommer til at opleve OL-dækningen på Kanal 5, de danske Eurosport-kanaler samt på Eurosport Player, der er den eneste platform, hvor seerne kan få hele OL live og on-demand. Vi præsenterer også vores olympiske værter, blandt andre Signe Vadgaard og Mette Cornelius samt Thomas Warberg, som med komikerkollegaen, Brian Lykke, skal stå i spidsen for ‘OL Late Night’ på Kanal 5 og føre danskerne igennem de bedste og sjoveste øjeblikke fra PyeongChang. Mød også nogle af vores eksperter blandt andre Peter Falktoft, Sophie Fjellvang-Sølling og Mikkeline Kierkgaard samt en række danske OL-atleter, herunder speedskater og olympisk fanebærer, Elena Rigas.

Foreløbigt program

Moderatorer: Mette Cornelius og Zak Egholm

 • 11:00-11:10: Et nybrud i dansk OL-dækning
  v/ Anders Antonsen, SVP Nordics Sports, Discovery Networks Danmark
 • 11:10-11:30: OL-følelsen og OL-dækningen
  v/ Anders Bay, Sportsdirektør, Discovery Networks Danmark
 • 11:30-12:00: Discoverys OL-hold
  Præsentation af værterne Signe Vadgaard, Zak Egholm, Mette Cornelius, Thomas Warberg og Jesper Simo, samt eksperterne Peter Falktoft, Mikkeline Kierkgaard og Sophie Fjellvang-Sølling.
 • 12:00-13:00: 1-1 interviews og fotomuligheder
  Med atleter, værter og eksperter.
  Der serveres mad fra det koreanske køkken og uddeles olympisk merchandise.

Download invitationen som PDF her

Praktisk

Tid:
1/2 2018 kl. 11:00-13:00

Sted:
Pakhus Bryggen
Njalsgade 21G, kld.
2300 København S

Tilmelding:
Tilmelding skal ske senest fredag den 26/1 kl. 15:00 til Pressechef, Lena Bøgild: lena_boegild@discovery.com

Discovery Networks Danmark har indgået partnerskab med DR om at dele dækningen af vinter-OL i 2018 i PyeongChang samt sommer-OL i 2020 i Tokyo. Discovery beholder eksklusive rettigheder til halvdelen af de olympiske discipliner ved de to Olympiske Lege, og kommer ved vinter-OL 2018 til at vise disciplinerne langrend, alpint, freestyle, snowboard, kunstskøjteløb og nordisk kombination. Streamingplatformen Eurosport Player er det eneste sted, der viser samtlige discipliner under de Olympiske Lege både live og on-demand.

Vedhæftede filer

PDF-dokument