Få vores nyheder på mail

Discovery Networks Danmark inviterer til premiere på 'Ex on the Beach - Danmark'

Pressemeddelelse   •   Aug 06, 2018 15:52 CEST

INVITATION

Discovery Networks Danmark løfter sløret for årets hotteste realityprogram:

’Ex on the Beach – Danmark’
Discovery Networks Danmark inviterer til premiere på efterårets hotteste realityprogram: ‘Ex on the Beach – Danmark’. Kom og mød de unge, smukke deltagere og se første afsnit af programmet.

Tid: 15. august kl. 15.00

Sted: At Dolores, Lille Kongensgade 16, 1074 København

Om ’Ex on the Beach – Danmark’

Forestil dig den ultimative luksusferie i sydens sol med alt, hvad hjertet kan begære af drinks, smukke singler og masser af eksotiske dates. Forestil dig så, at din ekskæreste pludselig dukker op – ud af det blå – og blander sig i det hele. Det kan være din ekskæreste fra helvede eller ekskæresten, som du aldrig er kommet dig over. Én ting er stensikkert – det bliver på ingen måde den luksusferie, du havde forestillet dig!

Programmet har premiere d. 20. august på Dplay og Kanal 4

RSVP: Senest 10. august. august 2018 til frederikke.wacker@gknordic.com

Tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Vi glæder os til at se dig!

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery Communications.

Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.