Få vores nyheder på mail

Discovery Networks Danmark klar med første sneak peek på efteråret

Pressemeddelelse   •   Aug 17, 2017 12:00 CEST

Der er action i højeste tempo, når kendte kastes ud på slap line i Danmarks vildeste kendisræs ’5. gear’ på Kanal 5.

Følelser, fart og familie. Det er blot nogle af ingredienserne til et action-packed efterår på Discoverys danske kanaler, der nu løfter sløret for en masse nye programmer, herunder et helt nyt musikalsk lørdagsunderholdningsshow for hele familien.

Ovenpå et fantastisk forår, hvor programmer som dramaserien ’Gidseltagningen’ og store fodboldrettigheder, sikrede Discovery Networks Danmark den største vækst blandt de danske tv-familier, skyder vi nu et brag af et efterår i gang. Nu kan du få første sneak peek på efteråret på efterårets programsite.

Kanal 5 er underholdning og humor i højsædet. ’Studie 5’ er vores nye weekendunderholdningsshow, hvor vi hver lørdag garanterer, at lattermusklerne kommer i sving og hofterne i rotation, når danske entertainere skal dyste i musikalske og fysiske udfordringer. Vært for løjerne er komiker Brian Lykke, mens holdkaptajnerne skuespiller Stephanie Potalivo og komiker og skuespiller Jonas Schmidt holder kampgejsten i top fra start til slut.

- Det er første gang, vi går ind og lancerer en egenproduktion om lørdagen, hvilket er endnu en vigtig brik i målet om at blive en af danskernes foretrukne hovedkanaler. ’Studie 5’ kombinerer musik, sang og masser af godt humør og skaber de perfekter rammer for hele familien, når de skal samles foran fjernsynet lørdag aften, siger Programdirektør Anne Garlichs.

Der er action i højeste tempo, når kendte kastes ud på slap line i Danmarks vildeste kendisræs ’5. gear’. Mod, frygt og fart krydres med masser af humor og sjov, når 32 kendte danskere skal kæmpe mod hinanden i et action-packed ræs krydret med halsbrækkende stunts. Alle facader falder, og det sande jeg toner frem, når de kendte sendes på slap line med speederen i bund, og alle sætter alt ind for at vinde.

Kanal 4 har skruet op for de helt store følelser, når vi er tilbage med endnu en sæson af ’Nærkontakt’, hvor en ny række kendte danskere har sagt ja til at tilbringe en dag i selskab med tre clairvoyante vejledere. I hvert program følger vi tre kendte danskere, når de søger spirituel vejledning om deres nutid og fremtid, og igen i år kommer der svar, der ændrer alt.

Kendisreportagen følger denne gang Rasmus Nøhr i programmet ’Rasmus Nøhr – kærlighed, karriere og konkurs’. I 00’erne var han hele Danmarks darling. Det ene hit fulgte det andet, det samme gjorde tilbuddene - også fra kvinderne. Men medvinden har lagt sig, og Nøhr er nået til et vendepunkt i sit liv. Han er 44 år, single, på randen af fallit, og han kan ikke længere løbe fra livets store spørgsmål. Vi kommer med i første parket, når Rasmus Nøhr forsøger at få karrieren tilbage på ret kurs og ægte kærlighed ind i sit liv.

- Kanal 4 er Danmarks eneste kvindekanal, og i denne sæson har vi skruet helt op for følelserne. Ambitionen er, at man skal kunne mærke, der er noget på spil, og programmer der både bringer tårer og grin frem. Det er vi heldigvis lykkedes med, og resultatet er gribende fortællinger og fjernsyn, der går lige i hjertet, siger Programdirektør Anne Garlichs.

I den nye reportageserie ’Kærlighed ved første swipe' kommer vi helt tæt på den moderne datingscene, når vi møder en række mænd og kvinder på jagt efter kærligheden med telefonen i hånden som deres vigtigste redskab. En serie, der handler om livet som moderne dater på godt og ondt.

Og så er der som altid masser af sport på 6’eren, Canal 9, Kanal 5 og Eurosport-kanalerne, hvor vi med et utal af live sportstimer garanterer de mest unikke sportsoplevelser året rundt. Den danske tennis-darling Caroline Wozniacki jagter fortsat sin første Grand Slam-titel, og med en opadgående formkurve bliver 2017 måske året, hvor det lykkes. Og så er der naturligvis topfodbold fra de største ligaer på programmet, når Alka Superligaen, Europa League, Premier League, for blot at nævne et udkast, ruller over skærmen.

Discovery Channel, ID, TLC, Discovery World, Animal Planet og Discovery Science finder du som altid knivskarpe udenlandske programmer lige fra prisvindende dokumentarer til mordmysterier og skæve underholdningsformater.

Discovery Networks Danmark dækker over 12 stærke tv-kanaler og to streamingtjenester – Dplay samt Eurosport Player. I Danmark kan vores kanaler ses af ca. 87 % af alle husstande. Vores kommercielle seerandel blandt danskere 15-50 år er ca. 22 %. Discovery Networks Danmark er en del af den nordeuropæiske region i det globale Discovery Networks International. Regionen omfatter 6 områder: Danmark, England & Irland, Benelux, Norge, Sverige og Finland. I den nordeuropæiske region når Discovery Networks ud til seere i 17 forskellige lande og territorier med 30 kanalbrands og hele 68 mio. seere hver måned.