Få vores nyheder på mail

Discovery og Ekstra Bladet indgår samarbejde

Pressemeddelelse   •   Feb 05, 2019 13:15 CET

Photo: Discovery Networks Danmark

Ekstra Bladet kommer fremover til at bringe klip fra underholdningsprogrammer og sportsbegivenheder fra Discovery Networks Danmarks kanaler som Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Samarbejdet løfter Ekstra Bladets videoudbud og styrker Discovery Networks Danmarks tilstedeværelse i markedet.

Samarbejdet betyder, at Ekstra Bladet fremover kan vise sportsklip fra fx landsholdets EM-kvalifikation, Superligaen, engelsk fodbold og Europa League samt klip fra underholdningsprogrammer som Ex On the Beach og Voice Junior.

I Discovery Networks Danmark er Søren Clausen, Head of Partnerships and Sales PVN, glad for det nye samarbejde:

”Gennem samarbejdet med Ekstra Bladet kan vi bringe forskelligartet kvalitetsindhold ud til en bred skare af læsere. Det styrker vores tilstedeværelse i flere af vores vigtigste målgrupper. Ekstra Bladets brugere er et rigtig godt match til vores sportsrettigheder og egenproduktioner. Så der er virkelig tale om en rigtig god aftale for begge parter,” udtaler Søren Clausen.

Ekstra Bladet kommer til at bringe klip om både sport, herunder Premier League, landsholdets kvalifikationskampe, tennis og cykling samt underholdning, og her ser digital direktør Anders Refnov frem til at give brugerne endnu mere at vælge imellem:

Discovery har mange store sportsrettigheder og en lang række solide underholdningsprogrammer. Så med denne aftale løfter vi vores videoprodukt markant. Samarbejdet giver os endnu mere stærkt og relevant videomateriale at brede ud til vores mange brugere” lyder det fra Anders Refnov.

Ekstra Bladet har i forvejen en stærk position på video med mere end 10 mio. månedlige videovisninger. Samarbejdet med Discovery vil styrke denne position yderligere.

”Vi ser frem til at kunne tilbyde vores annoncører adgang til endnu mere kvalitetsvideo på ekstrabladet.dk. Samarbejdet med Discovery rummer et stort potentiale, og når vi i løbet af første halvår 2019 lancerer vores nye videostrategi, der sikrer at brugerne kun mødes af reklamer af seks sekunders længde, ser vi frem til at skabe endnu flere eksponeringsmuligheder for annoncørerne," fortæller director of digital ad sales and ad tech, Signe Skarequist.

Det bliver JP/Politikens Hus, som kommer til at stå for selve annoncesalget op af videoerne, mens videotrafik fra JP/Politikens Hus samtidig vil blive gjort tilgængelig på annonceindkøb i Discoverys digitale videonetværk Premium Video Network.

Kontakt:

Discovery Networks Danmark
Casper Felt
Communications Manager
Casper_felt@discovery.com / +45 31 10 63 84
Ekstra Bladet
Anders Refnov

Anders.refnov@eb.dk / +45 21 62 13 13
JP/Politikens Hus – Fælles Digitalt Salg
Signe Skarequist
sis@jpool.dk / +45 30 10 33 21

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player, Dplay og GOLFTV. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.

Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Vedhæftede filer

PDF-dokument