Få vores nyheder på mail

Eurosport bliver rammen for al Discoverys Sport

Pressemeddelelse   •   Feb 16, 2017 10:00 CET

Siden Discovery i 2015 overtog Eurosport helt og fuldt, er der blevet sat fart på udviklingen af Eurosport-brandet. Dette forår tages endnu et stort skridt, når Eurosport fra den 17. februar bliver masterbrand for al sport på Discoverys kanaler.

Tiltaget betyder, at Eurosport-brandet kommer til at danne en samlet visuel og kommunikativ ramme i sportsdækningen. Landsholdets kampe vil fortsat være på Kanal 5, lige som Premier League stadig vil være på 6’eren, mens Canal 9 også fremover vil være hjemsted for Discoverys kampe fra Alka Superligaen.

Hidtil har Discoverys sportsdækning været båret af en række stærke, separate kanalbrands som 6’eren, Canal 9 og Eurosport-kanalerne. Disse tv-kanaler vil fortsat være hjemsted for Discoverys sportsproduktioner, men fremover vil Eurosport-universet danne en samlet visuel og kommunikativ ramme for sportsproduktionerne. Eurosport bliver dermed masterbrand for al sport hos Discovery Networks Danmark.

'Hos Discovery mener vi, at der ligger et uforløst potentiale i Eurosport-brandet, der på tværs af Europa har et solidt fodfæste hos sportselskere. Da vi samtidig har ønsket at skabe en fælles brandramme for vores omfangsrige sportsproduktion, har det været helt naturligt at gøre Eurosport til masterbrand for al vores sport. Vi er overbeviste om, at kombinationen af vores stærke sportsrettigheder og et velkendt sportsbrand som Eurosport sammen kan løfte vores produktioner yderligere til glæde for seerne,' siger Anders Antonsen, nordisk sportsdirektør i Discovery.

Sportsrettighederne forbliver på nuværende kanaler

Introduktionen af Eurosport som masterbrand for Discoverys sport ændrer dog ikke ved, hvor de enkelte sportsrettigheder er placeret. Landsholdets kampe vises fortsat på Kanal 5, Premier League-kampene vises på 6’eren og Alka Superligaen sendes fortsat på Canal 9 og Eurosport 2. Endelig kan cykelentusiaster som altid følge hele cykelsæsonen på Eurosport 1 og Eurosport 2, hvor Giro d’Italia fra i år sendes eksklusivt.

Introduktionen af Eurosport som masterbrand skydes i gang fredag d. 17. februar i forbindelse med, at SønderjyskE – Esbjerg åbner forårssæsonen i Alka Superligaen. Kampen vises fra kl. 19.40 på Canal 9.

For yderligere information:
Presseansvarlig, Camilla Henriksen
Email: camilla_henriksen@discovery.com
Tlf.: 20622019

Discovery Networks Danmark dækker over 12 stærke tv-kanaler og to streamingtjenester – Dplay samt Eurosport Player. I Danmark kan vores kanaler ses af ca. 87 % af alle husstande. Vores kommercielle seerandel blandt danskere 15-50 år er ca. 22 %. Discovery Networks Danmark er en del af den nordeuropæiske region i det globale Discovery Networks International. Regionen omfatter 6 områder: Danmark, England & Irland, Benelux, Norge, Sverige og Finland. I den nordeuropæiske region når Discovery Networks ud til seere i 17 forskellige lande og territorier med 30 kanalbrands og hele 68 mio. seere hver måned.