Få vores nyheder på mail

INVITATION: Mød deltagerne fra Kanal 5-programmet ’Over Atlanten’

Pressemeddelelse   •   Feb 18, 2019 15:37 CET

Hella Joof, Peter Falktoft, Nicolaj Kopernikus, Sus Wilkins, Gorm Wisweh og Christel Pixi har kastet sig ud i den ultimative udfordring: På 21 dage vi de krydse Atlanterhavet i et sejlskib. En tur der bliver både barsk, intens og yderst underholdende, når de uerfarne gaster i fællesskab skal overkomme søsyge, hjemve og hårdt fysisk arbejde.

I ’Over Atlanten’, der snart har premiere på Kanal 5, kan du følge turen fra det øjeblik, de stævner ud fra Las Palmas på Gran Canaria og til de ca. 21 dage senere igen får fast jord under fødderne.

Men allerede fredag den 1. marts er der mulighed for at møde de seks deltagere og høre dem fortælle om turen over Atlanterhavet samt se det første af otte afsnit på det nye Kanal 5-program.

Pressemødet finder sted fredag den 1. marts fra kl. 09.30 til 11.00 på Restaurant Address i Hellerup, Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup.

RSVP: Senest 26. februar til troels.trads@gknordic.com

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player, Dplay og GOLFTV. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.

Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.