Få vores nyheder på mail

Kanal 5 overtager ’Voice Junior’ og er klar med ny sæson til foråret

Pressemeddelelse   •   Dec 21, 2018 08:00 CET

Kanal 5 overtager Voice Junior

Det bliver fremover på Kanal 5, at danskerne kan se et af Danmarks mest populære talentprogrammer – ’Voice Junior’. Efter fem sæsoner på TV 2, overtager Kanal 5 nu det populære format, og her glæder man sig til at udbygge den stærke platform programmet har.

Familieunderholdningsprogrammet ’Voice Junior’ har sæson efter sæson begejstret tusindvis af danskere, med stemmerne fra de yngste og mest talentfulde sangfugle i Danmark.

Castingen til en ny sæson er i fuld gang, og hos mediekoncernen bag Kanal 5, Discovery Networks Danmark, glæder man sig til at videreudvikle et af Danmarks mest populære talentprogrammer – og til at levere lørdagsunderholdning i absolut topklasse.

- Vi er glade og stolte over at få mulighed for at samle danskerne om et af Danmarks mest populære talentprogrammer. Vi er sikre på, at vi kan bygge videre på den stærke platform, programmet har og levere helt enestående øjeblikke til vores seere, fortæller Anne Garlichs, programdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Programdirektør: Det helt rigtige program

Overtagelsen af ’Voice Junior’ fra TV 2 sker som et led i Discovery Networks Danmarks strategi om at udbygge Kanal 5’s position, som en af danskernes foretrukne hovedkanaler. Ifølge programdirektøren er ’Voice Junior’ en stærk tilføjelse til en voksende portefølje af egenproduktioner, der sætter familieunderholdningen i fokus.

- På Kanal 5 er at de vigtigste løfter til vores seere, at vi vil være et underholdende pusterum. Vi leverer tv, der både får dig til at trække på smilebåndet, og som samtidig også kan mærkes i maven. Det er lige præcis, hvad ’Voice Junior’ kan, og det er derfor det helt rigtige program, til at understøtte vores ambitioner for Kanal 5 som hovedkanal, siger programdirektøren og fortsætter:

- Vi har naturligvis høje ambitioner for ’Voice Junior’, og vi kan godt garantere at vi ikke kommer til at skuffe på hverken produktion eller cast. Det glæder vi os til snart at løfte lidt mere af sløret for, afslutter Anne Garlichs.

Kanal 5 gik tilbage i efteråret 2017 med stor succes ind i kampen om lørdagsunderholdning til hele familien med programmet ’Studie 5’, der kørte to sæsoner i træk. Dette efterår var det BBC-formatet ’All together now’, der otte lørdage i streg samlede danskerne, og fra foråret 2019 blænder kanalen så op for en helt ny sæson af ’Voice Junior’.

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.

Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.