Få vores nyheder på mail

Lucas Bjerregaard fortsætter PGA TOUR-drømmen i Texas

Pressemeddelelse   •   Apr 02, 2019 14:11 CEST

En fremragende fjerdeplads i sidste uges WGC Dell Technologies Match Play har for alvor etableret Lucas Bjerregaard i golfens verdenstop. I denne uge fortsætter han jagten på et kort til PGA TOUR ved den stærkt besatte Valero Texas Open.

Lucas Bjerregaard tryllebandt hele golfverdenen, da han lørdag først slog Henrik Stenson og siden nedkæmpede selveste Tiger Woods i WGC Dell Technologies Matchplay og spillede sig i semifinalen. Søndag endte desværre med to nederlag, men fjerdepladsen er danskerens bedste resultat i USA, efter han debuterede på PGA TOUR med en 12. plads i Honda Classic. Den placering sikrede ham en plads i THE PLAYERS Championship, hvor han sluttede som nummer 30.

Lucas Bjerregaards flotte resultater de sidste knap to måneder betyder, at han er meget tæt på at blive såkaldt Temporary Member af PGA TOUR. En topplacering i denne uges Valero Texas Open kan sikre Bjerregaard et stort antal invitationer i resten af sæsonen.

Nordjyske Lucas Bjerregaard skal blandt andet op mod sin banemand fra i søndags, Matt Kuchar, samt Texas’ egen Jordan Spieth, Ricki Fowler, Tony Finau og Jim Furyk i en af de ældste turneringer på PGA TOUR.

Valero Texas Open har været spillet siden 1922 og et kig i historiebøgerne viser, at flere af golfens allerstørste har vundet i ”The Lone Star”-staten. De senere år har Valero Texas Open haft majorvindere som Rory McIlroy, Jordan Spieth, Patrick Reed og Brooks Koepka med i kampen om sejren, men alle har måttet nøjes med andenpladsen. Sidste år endte Andrew Landry som en overraskende vinder, så måske Lucas Bjerregaard kan levere dette års overraskelse.

Valero Texas Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2:

  • Torsdag den 4.4.: 22:00 – 01:00 (Featured Group dækning fra 14:30)
  • Fredag den 5.4.: 22:00 – 01:00 (Featured Group dækning fra 14:30)
  • Lørdag den 6.4: 19:00 – 00:00 (Kun på GOLFTV)
  • Søndag den 7.4.: 19:00 – 00:00 (Kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen og Marc Haastrup kommenterer.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV med danske kommentatorer. GOLFTV er den nye streamingtjeneste, som giver adgang til live og on-demand dækning af PGA TOUR via computer, mobil, tablet og Chromecast. 

GOLFTV kan ses fra 49.-/md. og lige nu tilbydes golffans 7 dages gratis adgang på GOLF.TV

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner. 

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player, Dplay og GOLFTV. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.

Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.