Få vores nyheder på mail

Plastikkongerne indtager Kanal 4: Kendisser, cocktails og kanyler

Pressemeddelelse   •   Sep 03, 2019 14:14 CEST

'Plastikkongerne' på Kanal 4 og Dplay

Onsdag den 4. september kl. 21.00 blænder Kanal 4 og Dplay op for en helt ny reportageserie, som tager seerne med ind i en eksklusiv verden af plastikoperationer og forskønnende behandlinger. Programmet ’Plastikkongerne’ følger dagligdagen på klinikkerne og privatlivet hos nogle af Danmarks mest succesfulde plastikkonger, som både har kendisser og almindelige danskere som kunder.

Kanal 4 er kanalen med masser af reality og big characters. Og begge dele kommer i den grad til udtryk i den nye reportageserie ’Plastikkongerne’, som har premiere onsdag den 4. september kl. 21.00 på Kanal 4 og Dplay. Programmet giver et indblik i en eksklusiv verden af plastikkirurgi, der tidligere kun var forbeholdt de rige og berømte. Her er plastikoperationer og forskønnende behandlinger som botox og filler ”the new normal”, og der er millioner af kroner at tjene for klinikejerne.

Men konkurrencen er hård, og klinikkerne kæmper både om kundernes opmærksomhed og om at være de absolut førende på markedet. I ’Plastikkongerne’ følger vi dagligdagen på klinikkerne, men også hverdagen i privaten, hvor der bag kulissen drømmes stort - for man skal hele tiden kigge fremad og udvide forretningen, hvis man skal være Danmarks plastikkonge.

”Skønhed er for alle”
En af de medvirkende er Kim Novaa, der er kendt som ”Botoxkongen”. Han ejer Klinik Inito, og sammen med sin klinikassistent Cecilie og resten af teamet klarer Kim nogle gange op til 50 kunder om dagen, og han glæder sig til at vise, at der også findes mennesker bag plastikfacaderne.

- Jeg glæder mig til at pille nogle af folks fordomme ned. Jeg er glad for, at programmet kommer helt tæt på, så folk kan se mennesket bag det, jeg laver. Det er ikke bare plastik – det er mennesker, vi har med at gøre. Jeg glæder mig også til at vise Danmark, at det ikke er en stereotyp slags mennesker, der får lavet de her indgreb. Skønhed er for alle, forklarer Kim Novaa.

En anden af ’Plastikkongerne’, vi også møder i programmet, er Kims konkurrent AK Nygart, som er ejet af Jesper Nygart, der driver klinikker i både Aarhus og København. Han er ikke bange for at råbe højt for at gøre opmærksom på sin kunnen.

- Det er vigtigt for mig at vise, at der også findes seriøse spillere i branchen, og at det også er muligt at lave resultater, der ser naturlige ud i vores branche. Jeg glæder mig derfor mest til at se, om mine fordomme om vores konkurrenter holder stik, forklarer Jesper Nygart.

Udover Kim Novaa og Jesper Nygart følger programmet også Marc Fessel fra Klinik A, Mustafa Bayram og Rikke Chili fra Beauty Trips samt Søren Aaboe fra Bestage International.

Fælles for dem alle er, at de elsker skønhed og har hundredvis af kunder. Både kendte og ukendte. I løbet af programmerne vil seerne således møde tv-værter, tidligere fodboldspillere, en pornostjerne, reality-deltagere og mange andre, som vil gå et ekstra skridt for at opnå deres drømmeudseende.

- Vores programmer handler om menneskers hverdagsliv, drømme og passion. Med ’Plastikkongerne’ bliver man taget med ind i en verden, få af os rigtig kender. En verden, der både rummer ”dig og mig”, men også er fuld af kendisser, cocktails og kanyler. Programmet giver os et unikt indblik i en kontroversiel branche, hvor jagten på det perfekte look altid er i højsædet, siger programchef hos Discovery Networks Danmark Katrine Herforth.

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player, Dplay og GOLFTV. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på 19 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og OL. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.

Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.