Få vores nyheder på mail

Premiere: 'Nærkontakt' er tilbage på Kanal 4

Pressemeddelelse   •   Feb 09, 2018 08:00 CET

Foto: Discovery Networks Danmark / Thomas Sjørup

Kanal 4 kan se tilbage på et fantastisk 2017, hvor seerandelen steg 17 procent (CSOV P15-50) sammenlignet med 2016. ’Nærkontakt’ var et af de programmer, der gjorde det allerbedst på kanalen, og sæson 2 sluttede flot af med en fremgang på 36 procent sammenlignet med sæson 1. Derfor er det nu også med stolthed, at Kanal 4 kan afsløre, at ’Nærkontakt’ i foråret er tilbage med en sæson 3, hvor en ny række kendte danskere tilbringer en dag i selskab med tre spirituelle vejledere. ’Nærkontakt’ har premiere tirsdag den 20. februar kl. 21.00 på Kanal 4.

En ny række kendte danskere har sagt ja til at tilbringe en dag i selskab med tre clairvoyante vejledere, hvor de håber på at få svar på meget personlige spørgsmål, der vedrører deres nutid, fortid og fremtid.

Denne sæson vil det igen være de tre spirituelle vejledere Krumme, Sebbastian Lorantius og Rikke Hertz, der giver de kendte danskere svar på en række personlige spørgsmål, og oplevelserne på dagen kan få afgørende betydning for deres liv fremadrettet. De tre medier ved ikke på forhånd, hvilke personer de skal møde, og hvad de ønsker at få svar på. De ved blot, at der hver uge ankommer tre nye kendte personer i den eksklusive villa i Nordsjælland.

- Jeg havde fra begyndelsen en vis portion skepsis, men mødet, med særligt to af medierne, var meget givende og en stor øjenåbner for mig. Jeg var overrasket over, hvor meget de kunne fortælle om mig og mit liv uden at kende mig. Jeg er efterfølgende begyndt at stole mere på min intuition og første indskydelse, og jeg er spændt på, om det kommer til at ændre noget i mit liv fremover”, siger skuespiller og komiker, Gordon Kennedy, der er en af de 30 medvirkende i denne sæson af ’Nærkontakt.’

Også den tidligere professionelle danser, Mie Martha Moltke medvirker i tredje sæson af ’Nærkontakt’:

- Det var en helt fantastisk og intens oplevelse at møde de tre medier. Jeg havde slet ikke regnet med, at det ville være så givende, men timingen viste sig at være helt perfekt i forhold til det sted, jeg er i livet lige nu. Det vil helt sikkert være med til at forme nogle valg i den kommende tid,” fortæller Mie Martha Moltke.

I denne tredje sæson af ’Nærkontakt’ kan du møde Hans Lindberg, Anna David, Thomas Evers, Carsten Bjørnlund, Signe Lindkvist, Chief1, Andrea Vagn Jensen, Mette Marie Lei Lange, Dick Kaysø, Christian Fuhlendorff, Mie Martha Moltke, Allan Nielsen, Rolf Sørensen, Julie Steincke, Gordon Kennedy, Jacob Riising, Lisbet Dahl, Johannes Nymark, Jonas Schmidt, Stine Hjelm Jacobsen, Michael Olesen, Julie Berthelsen, Kurt Kragh, Mai-Britt Vingsøe, Jimmy Jørgensen, Dicte Westergaard, Casper Crump, Brian Holm, Naja Lauf og Tomas Villum.

Kort om de tre spirituelle vejledere:

Krumme er clairvoyant med speciale i håndlæsning. Ved at se på hændernes linjer aflæser hun de medvirkendes inderste karaktertræk og kan se hvilke udfordringer, de står over for i deres liv.


Sebbastian Lorantius har særlige evner med at få kontakt til afdøde. Gennem Sebbastian forsøger de at få kontakt til personer, som de har haft en særlig relation til, og de får mulighed for at stille spørgsmål til de afdøde. Spørgsmål som giver dem afklaring og åbner op for store følelser.

Rikke Hertz er coach, spirituel vejleder og karriererådgiver og hjælper de medvirkende til at udnytte deres største potentiale og få afklaring på spørgsmål om fremtiden – både personligt og karrieremæssigt.

’Nærkontakt’ sæson 3 har premiere den 20. februar 2018 kl. 21.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Discovery Networks Danmark dækker over 12 stærke tv-kanaler og to streamingtjenester – Dplay samt Eurosport Player. I Danmark kan vores kanaler ses af ca. 87 % af alle husstande. Vores kommercielle seerandel blandt danskere 15-50 år er ca. 22 %. Discovery Networks Danmark er en del af den nordeuropæiske region i det globale Discovery Networks International. Regionen omfatter 6 områder: Danmark, England & Irland, Benelux, Norge, Sverige og Finland. I den nordeuropæiske region når Discovery Networks ud til seere i 17 forskellige lande og territorier med 30 kanalbrands og hele 68 mio. seere hver måned.