Få vores nyheder på mail

Stort internationalt sangprogram til Kanal 5

Pressemeddelelse   •   Aug 03, 2018 08:00 CEST

Christopher Læssø og Mette Lindberg står i spidsen på Kanal 5s nye, store sangprogram 'All together Now - Danmark'. Fotokredit: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

En sang – 100 stemmer. Det er hovedingredienserne i det nye, store sangprogram ’All together now – Danmark’, hvor håbefulde sangere står foran Danmarks største dommerpanel. Det succesfulde BBC-format kommer til Danmark, og i den danske version står Christopher Læssø og Mette Lindberg i spidsen, når programmet har premiere på Kanal 5 lørdag den 18. august kl. 21.00.

I ’All Together Now – Danmark’ er der skruet op for tempoet, og følelserne er helt uden på tøjet, når talentfulde sangere forsøger at imponere de 100 dommere i panelet, som rummer alt lige fra kendte musikere, sanglærere, komponister og sågar en stemmeforsker, der tilsammen udgør Danmarks største dommerpanel. Med deres performance skal sangerne med blot én sang få dommerne til at tabe kæben, smide hæmningerne og lade sig rive med af musikken, så de rejser sig op og synger med. Jo flere der rejser sig, jo flere point har man fået.

I hvert program dyster ni sangere, og aftenens højest scorende går direkte videre til finalen, mens de to næsthøjest scorende skal ud i en omsang, hvor de dyster om aftenens sidste finaleplads. I den store finale skal de 14 bedste sangere kæmpe om at gå hele vejen og dermed vinde præmien på 100.000 kroner.

De nervepirrende øjeblikke, musikglæden og festen i studiet vil med garanti kunne mærkes helt hjemme i stuerne, når Kanal 5 fra lørdag den 18. august kl. 21.00 blænder op for Danmarks nye store sangkonkurrence. Spørgsmålet er, om sangerne har talent nok til at få alle 100 dommere op af stolen?

Mette Lindberg: En blanding af tårer, dans og pinlig tavshed

Skuespiller Christopher Læssø er vært, mens sanger Mette Lindberg er holdkaptajn for panelet af kendte og ukendte musikkyndige. I sin nye rolle som holdkaptajn, er det hendes opgave at stå i spidsen for panelet på de 100 dommere, som bestemmer, hvem af de dygtige sangere, der går videre fra hvert program.

- Det har været utrolig sjovt at få lov til at lave noget, som til trods for sangtemaet alligevel har været helt anderledes i forhold til, hvad jeg tidligere har lavet af tv. Jeg elsker, at stemningen er så fri, og at folk giver hjerteligt udtryk for deres umiddelbare følelser. 100 paneldeltagere i en blanding af tårer, dans og pinlig tavshed, og dommen falder prompte og ærligt, siger Mette Lindberg, der tidligere har været dommer i DR’s ’X Factor’, vært på Børne MGP og derudover er forsanger i bandet ’The Asteroids Galaxy Tour’.

Udover Mette Lindberg, er der flere andre kendte ansigter blandt de 100 dommere, bl.a.: Den danske vinder af Eurovision Song Contest 2013, Emmelie de Forest, sangerinde og skuespiller Pernille Højmark, dette års vinder af dansk Melodi Grand Prix, Rasmussen, Youtuberen Eiqu Miller, musikeren USO, trommeslageren Ihan fra bandet L.I.G.A. og Moses, Esben og Daniel fra gruppen ’Vild Smith’.

Vært Christopher Læssø blev overrasket over, hvor meget sangtalent, der findes i Danmark, og glæder sig til det nye sangprogram rammer skærmen i august.

- Jeg har haft en fest under optagelserne, og jeg glæder mig som en gal til at vise Danmark, hvilke talentfulde sangere, vi har rendende rundt. Der var flere af dem, som blæste både mig og panelet helt bagover. ’All Together Now - Danmark’ er virkeligt noget, man skal glæde sig til, for det er noget helt andet end de musik- og talentshows, vi ellers har været vant til her i landet, siger Christopher Læssø.

Kanal 5 skruer niveauet op

Med ’All Together Now – Danmark’ viser Kanal 5, at kanalen fortsat tør og vil lørdagsunderholdningen, som kan samle familien.

- At vi tager et vellykket og afprøvet BBC-program ind på Kanal 5, som andre store lande som Australien, Brasilien, Tyskland og Frankrig senere på året kommer med deres versioner af, viser, at vi rykker os som hovedkanal. Med ’Studie 5’ åbnede vi sidste år op for lørdagsunderholdning på kanalen, og med ’All Together Now –Danmark’ bliver niveauet skruet et par takker op. Det afspejler sig både i produktionen og storheden i programmet, hvor vi præsenterer Danmarks største dommerpanel, siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark Anne Garlichs og fortsætter:

- Seerne hjemme i stuerne vil kunne mærke, hvordan faglighed og folkelighed mødes i en smuk forening i dette program. Det er en ny og anderledes måde at tænke talentshow på, som man ikke har set herhjemme før, og dermed cementerer vi nu får alvor, at Kanal 5 er en kanal, hvor hele familien er sikret underholdning, der slår gnister og kan mærkes i maven, siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark Anne Garlichs.

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery Communications.

Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.