Få vores nyheder på mail

Thomas Gravesen er ny ekspert på Danmarks landskampe på Kanal 5

Pressemeddelelse   •   Mar 13, 2019 16:52 CET

Thomas Gravesen. Foto: Krestine Havemann.

Når Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og alle de andre landsholdstjerner tørner ud til EM-kvalifikationen, bliver det med Thomas Gravesen som ekspert på Kanal 5. Discovery Networks Danmark sender alle landsholdets kvalifikationskampe frem mod EM 2020.

Thomas Gravesen glæder sig til at tage fat på sin nye rolle og følge holdet gennem EM-kvalifikationen. Arbejdet starter allerede i næste uge med kampen mod Kosovo d. 21. marts. Ugen efter starter EM-kvalifikationen med kampen mod Schweiz d. 26. marts:

“Landsholdet er inde i en imponerende stime fra både VM-slutrunden og Nations League. Resultaterne og præstationerne lover godt, og landsholdet evner at samle hele Danmark. Jeg glæder mig til at tage fat på opgaverne. Det bliver spændende at være en del af landsholdet igen - i en anden rolle”, siger Thomas Gravesen.

Hos Discovery er glæden og forventningerne også store. Med 66 kampe på A-landsholdet og klubber som Real Madrid på CV’et samt en solid indsats som ekspert på andre rettigheder, er Thomas Gravesen ideel til en ekspertrolle på Kanal 5:

”Discovery har de bedste og mest vidende fodboldeksperter på TV. Og der er Thomas Gravesen i den absolutte topklasse. Han har en unik historik fra landsholdet og verdens største fodboldklubber. Derfor er vi stolte over at kunne byde Thomas velkommen til holdet på Kanal 5, hvor vi dækker hele landsholdets kvalifikation frem mod EM næste år”, udtaler Anders Bay, sportsdirektør i Discovery Networks Danmark.

Thomas Gravesen afløser den tidligere ekspert hos Discovery, Frank Arnesen. Han blev ansat som teknisk direktør i belgiske Anderlecht tidligere i år.

Næste landskamp på Kanal 5 spilles allerede næste torsdag d. 21. marts. Her møder Danmark Kosovo på udebane i den sidste forberedelse inden EM-kvalifikationen går løs tirsdag d. 26. marts mod Schweiz på udebane.

Optakten til kampen mod Kosovo starter kl. 18, mens kampen fløjtes i gang kl. 19.

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player, Dplay og GOLFTV. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.

Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.